Vyhledej
Královédvorsko > Názory/fotky/videa > Jan Holan

Prudivcova soutěž

Redakce / 5.11.2010, Dvůr Králové nad Labem
Níže jsem vypsal složení jednoho velice chutného čistě regionálního produktu. Kdo ze čtenářů odhalí o jaký výrobek se jedná, má u Prudivce velké významné plus :-)

Co tedy obsahovala moje dnešní snídaně:
drůbeží maso strojově oddělené, vepřová kůže, voda, bramborový škrob, stabilizátor dusitan sodný, difosforečnan, trifosforečnan, barvivo košenila, konzervant disiřičitan sodný, regulátor kyselosti kyselina mléčná, kyselina citronová, glukonolakton, kyselina octová, aróma, dextroza, rostlinná bílkovina, cukr, rostlinný tuk ztužený, antioxidant kys. L askorbová, askorbát sodný, cibule 13%, mrkev, okurka, celer, feferonka 2%, ocet, náhradní sladidlo sacharin, antioxidant disiřičitan draselný, rostlinný olej, vejce, hořčice, modifikovaný škrob, zahušťovadlo gumaguar, xanthan, koření, konzervant citrát sodný, benzoát sodný, sorbát draselný

Tak co, dáte si? Kdo ví, co to bylo, nechť to napíše do komentářů. Samozřejmě můžete přidat i pár dalších slov. :-)

 
Vaše komentáře

Přečteno 62x
 
Volná pracovní místa

Kuchař/ka (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)

Fyzioeterapeut/ka (Domov důchodců)

Asistent pedagoga (ZŠ a MŠ Bílá Třemešná)


Kalendář akcí
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Technická hodinka (nejen) pro seniory
4.10.2023 08:00 - 31.05.2024 17:00
Plaveš ve škole?
5.04.2024 - 26.05.2024
výstava: DANCE ALL NIGHT
13.05.2024 08:00 - 14.05.2024 16:00
WORKSHOP: TKANÍ A JINÉ HRANÍ
14.05.2024 17:30 - 14.05.2024 19:30
Workshop ve stylu Relational Mindfulness Training